Stěhujeme se do většího. Od 1.11. nás najdete na adrese Poděbradova 106 v Brně.

Zasedací místnosti

Každá větší společnost potřebuje ke své činnosti místnost, kde se mohou konat porady, jednání a školení. Tyto interiéry se vyznačují převážně funkčností, kdy je kladen důraz na dostatek míst k sezení, vhodný stůl a místo pro audiovizuální techniku. Nezřídka jsou tyto prostory využity také pro úschovu důležitých písemných materiálů či publikací. V některých případech dochází ke spojení zasedací místnosti s manažerským pracovištěm, kdy je potřeba dbát také na design, protože interiér musí mimo jiné plnit reprezentativní funkci.

 

Při návrhu řešení se řídíme požadavky zákazníků, celkovým laděním interiéru a funkcí, kterou má prostor plnit. Protože si vážíme času našich klientů, rádi je na základě telefonické či e-mailové domluvy navštívíme přímo na jejich pracovišti, kde jsou probrány jejich konkrétní představy. 

Nezávazně poptat

Galerie

Jak pracujeme

Dvakrát měř, jednou řež
Naše preciznost je zajištěna osobním přístupem ke každé zakázce. Naši zaměstnanci přijedou na prohlídku daných prostor a provedou přesné zaměření. To je nejdůležitější krok, aby vše dokonale sedělo.
Návrh
Ve spolupráci se zkušenými architekty vytvoříme návrh a vizualizace, které s vámi budeme konzultovat a upravovat tak, aby co nejvíce odpovídaly vašim představám.
Výroba
Výroba je zajištěna našimi zručnými stolaři přímo v Brně. Jsou schopni vyrobit na míru cokoli si budete přát. Používáme kvalitní materiály renomovaných výrobců, s možností výběru prémiového zboží s poskytovanou doživotní zárukou.
Montáž
Když je vše připraveno, přijedeme k vám a naši montéři nábytek sestaví k vaší spokojenosti.
Nezávazně poptat
X
Iridium logo
Zanechte nám zprávu a my se vám ozveme zpět.