Stěhujeme se do většího. Od 1.11. nás najdete na adrese Poděbradova 106 v Brně.

Vestavěné skříně

 

Vestavěné skříně nejlépe vyhovují požadavku na efektivně využitý volný prostor v místnosti. Výhodou vestavěných skříní je jejich přesné zapadnutí do daného interiéru jak z pohledu samotného prostoru, tak i designu a také úsporou každého místečka v bytě. Vestavěné skříně jsou praktické a kvalitní, své využití nachází v ložnicíchpředsíních, pracovnách a dalších místnostech a koutech.  

 

Při první konzultaci je vhodné, aby měl zákazník připraven alespoň přibližný rozměrový náčrtek, na jehož základě je navrhnuta celková koncepce vestavěné skříně. Podle účelu budoucího využití skříně a požadavků zákazníka je doporučeno vnitřní řešení, které umožňuje co nejlépe využít prostor k přehlednému uspořádání věcí za použití drátěného programu a různých doplňků. Poradíme při výběru dekoru, vzhledu dveří a typu otvírání. Je také možné využít různých druhů barevných skel, zrcadel či fotek. Následně je provedena počítačová vizualizace a je vypracována cenová kalkulace. Po jejím odsouhlasení provedeme zaměření přímo u zákazníka. Několik dní před samotnou montáží je zákazník kontaktován a na základě jeho časových možností je domluven termín montáže.

Nezávazně poptat

Galerie

Jak pracujeme

Dvakrát měř, jednou řež
Naše preciznost je zajištěna osobním přístupem ke každé zakázce. Naši zaměstnanci přijedou na prohlídku daných prostor a provedou přesné zaměření. To je nejdůležitější krok, aby vše dokonale sedělo.
Návrh
Ve spolupráci se zkušenými architekty vytvoříme návrh a vizualizace, které s vámi budeme konzultovat a upravovat tak, aby co nejvíce odpovídaly vašim představám.
Výroba
Výroba je zajištěna našimi zručnými stolaři přímo v Brně. Jsou schopni vyrobit na míru cokoli si budete přát. Používáme kvalitní materiály renomovaných výrobců, s možností výběru prémiového zboží s poskytovanou doživotní zárukou.
Montáž
Když je vše připraveno, přijedeme k vám a naši montéři nábytek sestaví k vaší spokojenosti.
Nezávazně poptat
X
Iridium logo
Zanechte nám zprávu a my se vám ozveme zpět.