Stěhujeme se do většího. Od 1.11. nás najdete na adrese Poděbradova 106 v Brně.

Recepce

První, s čím se klient při vstupu do firmy, úřadu nebo instituce setkává, jsou vstupní haly a recepce. Již zde si vytváří svou představu o lidech, kteří zde pracují, i o celé společnosti. Již při vstupu tak na sebe může firma upozornit a to jak kladně, tak i záporně. Úspěšné společnosti si uvědomují důležitost prvního dojmu, který na své klienty dělají, a snaží se jej využít ve svůj prospěch.

Pomáháme klientům vytvořit takový vstupní prostor, který bude vystihovat jejich činnost, bude potrhovat jejich identitu a jedinečnost.  

Nezávazně poptat

Galerie

Jak pracujeme

Dvakrát měř, jednou řež
Naše preciznost je zajištěna osobním přístupem ke každé zakázce. Naši zaměstnanci přijedou na prohlídku daných prostor a provedou přesné zaměření. To je nejdůležitější krok, aby vše dokonale sedělo.
Návrh
Ve spolupráci se zkušenými architekty vytvoříme návrh a vizualizace, které s vámi budeme konzultovat a upravovat tak, aby co nejvíce odpovídaly vašim představám.
Výroba
Výroba je zajištěna našimi zručnými stolaři přímo v Brně. Jsou schopni vyrobit na míru cokoli si budete přát. Používáme kvalitní materiály renomovaných výrobců, s možností výběru prémiového zboží s poskytovanou doživotní zárukou.
Montáž
Když je vše připraveno, přijedeme k vám a naši montéři nábytek sestaví k vaší spokojenosti.
Nezávazně poptat
X
Iridium logo
Zanechte nám zprávu a my se vám ozveme zpět.