Stěhujeme se do většího. Od 1.11. nás najdete na adrese Poděbradova 106 v Brně.

Kuchyně

Vybavujeme, montujeme a navrhujeme kuchyně na míru

Kuchyně se staly důležitým místem nejen pro přípravu a konzumaci pokrmů, ale také místem pro setkávání. Trendem moderních kuchyní je rovněž propojenost s obývacím pokojem. Požadavky na kuchyně jsou pak hlavně v oblasti designu a začlenění do stávajícího interiéru, dostatek úložných prostorů, funkčnost s ohledem na vhodné uspořádání prvků. Nepřeberné možnosti našich kuchyní jsou základem pro uspokojení požadavků i nejnáročnějších zákazníků. Úspěšně realizujeme nádherné kuchyně v Brně a okolí, prohlédněte si naši fotogaleri kuchyní a nechte se inspirovat. Napište nám nebo zavojete o vytvoření cenových kalkulací!

 

Při prvním kontaktu se zákazníkem je pro nás nejdůležitější dozvědět se o představách a požadavcích na novou kuchyni. Jestliže má zákazník připravený rozměrový náčrtek, můžeme si také udělat představu o velikosti kuchyně. Poradíme, jak rozmístit jednotlivé skříňky, pomůžeme vybrat vhodný design a barevné řešení s ohledem na předpokládanou cenu kuchyně. Na základě získaných informací připravíme vizualizaci kuchyně v několika možných variantách. Na příští schůzce se zákazníkem probereme další vybavení kuchyně, konkrétně spotřebiče, umístění a výběr dřezu, vodovodní baterie a dalších doplňků (drátěný program, zádové desky, úchytky apod.). Následně přepracujeme nabídku a vypracujeme cenovou kalkulaci. Po jejím odsouhlasení provedeme zaměření přímo u zákazníka a zpracujeme plán rozvodů. Připravíme smlouvu o dílo, po jejímž podpisu je vybrána záloha na 50 % z ceny díla. Zákazníka kontaktujeme několik dní před samotnou instalací a upřesníme termín montáže s ohledem na jeho časové možnosti. V dohodnutém termínu kuchyni namontujeme.

Nezávazně poptat

Galerie

Jak pracujeme

Dvakrát měř, jednou řež
Naše preciznost je zajištěna osobním přístupem ke každé zakázce. Naši zaměstnanci přijedou na prohlídku daných prostor a provedou přesné zaměření. To je nejdůležitější krok, aby vše dokonale sedělo.
Návrh
Ve spolupráci se zkušenými architekty vytvoříme návrh a vizualizace, které s vámi budeme konzultovat a upravovat tak, aby co nejvíce odpovídaly vašim představám.
Výroba
Výroba je zajištěna našimi zručnými stolaři přímo v Brně. Jsou schopni vyrobit na míru cokoli si budete přát. Používáme kvalitní materiály renomovaných výrobců, s možností výběru prémiového zboží s poskytovanou doživotní zárukou.
Montáž
Když je vše připraveno, přijedeme k vám a naši montéři nábytek sestaví k vaší spokojenosti.
Nezávazně poptat
X
Iridium logo
Zanechte nám zprávu a my se vám ozveme zpět.